Les nostres marques

Harris

La Marca Italiana Harris és famosa perquè absolutament tots les sevas sabates estan fets a mà.

La major part del calçat està fet per comandes concretes, com clubs privats, universitats privades, representants de la política i el sector empresarial. Tot i que la producció del calçat va començar al 1931, molt pocs arribaven a aparadors d'una botiga.

Harris va començar com a fàbrica de sabates per a militars, ja que la resistència i durabilitat eren la seva característica més important. El que sorprèn que entre els sabaters artesanals de Itàlia, Harris no segueix les tendències de la moda, i és totalment fidel a les seves creences:

Qualitat i Estil.

Els 100 anys d'història de Harris confirma la correcta elecció estratègica.

A l'hora de fer les sabates utilitzen materials d'alta qualitat, tal com cuir de vedella de França i Itàlia i el disseny del cuir està fet a mà amb tecnologia exclusiva de Harris.

Jeffery West

La història d'aquesta fàbrica de calçats comença Northampton, Regne Unit, quan dos amics, Mark Jeffery i Guy West s'uneixen per treballar a la fàbrica familiar propietat del pare de Mark Jeffery.

En els seus inicis, aquests nois, que amb prou feines tenien 16 anys, compraven aquells sabates que eren rebutjats en altres parts a més de reunir aquelles sabates que no venien a la fàbrica del seu pare, per personalitzar i vendre'ls amb un valor afegit. Amb un estil propi, elegància i extravagància.

Amb això de personalitzar les sabates, van venir cada vegada més millors i innovats dissenys. Utilitzen una gran varietat de cuirs i colors. Sabates extraordinaris per a homes, que es caracteritzen per la innovació dels seus models, colors i formes, fent-los únics, i per què no dir-ho, una peça de luxe. Els dissenys de Jeffery West són clàssics, però res que pugui semblar al que fan altres fabriques dedicades a la fabricació de sabates de luxe. El de Jeffery West, és pur estil i diferenciació.

Loake

Loake

Loake és una marca de calçat artesanal per cavaller, que pot presumir d'haver complert més d'un segle fent el que millor sap fer: crear una línia de sabates exclusives per a l'home.

La història de Loake comença el 1880 a la localitat anglesa de Kettering, de la mà de tres germans Thomas, John and William.

14 anys més tard, la firma obria la seva pròpia fàbrica, que avui dia segueix funcionant al mateix ritme.

Els treballadors de Loake continuen desenvolupant un treball minuciós vingut directament de la tradició del cuir, oferint una magnífica qualitat en tots i cadascun dels dissenys que temporada rere temporada, Loake llança al mercat obtenint magnífics resultats.

omés el millor cuir i les pells de la més alta qualitat són emprades en totes i cadascuna de les col·leccions que formen part de Loake perquè els seus clients no només comprin els seus exclusius dissenys, sinó també la durabilitat de tots els seus sabates.

Loake proposa una àmplia varietat de models perquè cada home pugui trobar sense problemes el calçat que millor s'adapti a les seves necessitats i gust.

Vittorio Spernanzoni

Vittorio Spernanzoni

Al 1965 Vittorio Spernanzoni ha fabricat el seu primer parell de sabates fets a mà.

Així va començar la fàbrica artesanal anomenada Vittorio Spernanzoni que fins avui la porten els seus tres fills.

Avui dia la fàbrica va de mà amb les últimes tecnologies com ara, tallar el cuir amb làser, simulacions 3D per ordinador o l'escàner del peu amb làser. Totes aquestes tecnologies permeten fabricar sabates en quantitat, mantenint la principal essència artesanal i sense perdre la qualitat.

El que diferencia Vittorio Spernanzoni d'altres marques és la seva exclusiva tecnologia Goodyear Wel Ted Flex, que amb la primera prova de sabata dóna la sensació de caminar amb les "sabatilles favorites". Aquesta sensació es queda per a tota la vida útil de la sabata.

Cada parell de sabates de Vittorio Spernanzoni es crea amb molta diligència i dedicació, pas per pas, amb les mans de mestre, que dóna a aquest producte la característica més important: el TEMPS.

Amb més de 30 anys d'experiència, Vittorio Spernanzoni és famós com un dels principals fabricants de sabates artesanals de molt alta qualitat en el mercat italià.

Design Italian Shoes (DIS)

DIS - Design Italian Shoes

DIS - Design Italian Shoes, és una solució guanyadora per a aquells que volen destacar i expressar la seva personalitat i el disseny amb sabates clàssics personalitzats per als homes - 100% Made in Italy.

"Ser Diferent - Sigui vostè mateix" no és només el nostre lema, sinó també la filosofia que es pot aspirar com a dissenyador del seu propi estil. Creació de les seves pròpies sabates - personalitzar amb el configurador 3D - és l'últim en expressar la seva pròpia personalitat i gust.

DIS obre escenaris inexplorats com crear el seu propi estil. Ningú sap millor que nosaltres com interpretar el seu gust i completar el seu armari amb la nostra elecció de calçat clàssic per a homes que són realment en sintonia amb el que porten posat. El color, el disseny i la qualitat sempre marquen la diferència.

DIS li permet crear sabates d'home 100% Made in Italy, construït per mestres artesans amb dècades d'experiència en l'ús de materials acuradament seleccionats, creant una barreja perfecta de disseny, estil i esperit italià.

Utilitzant el configurador 3D es pot triar entre diferents models de calçat per a homes, la personalització de cada part de la sabata i la selecció dels materials que es realitzarà.

Des del color dels traus, dels cordons a la guarnició i el tipus de sola, pot crear 5 milions de combinacions diferents.

DIS començar a través d'una col·laboració de tres professionals. Andrea Carpineti, Michele Luconi i Francesco Carpineti tornar una intuïció en una idea i un projecte en una realitat, utilitzant la seva experiència en diferents àrees.